Prijzen

Prijzen voor 2024

*

Newborn-lifestyle shoot

€ 320,- Newborn-lifestyle shoot ( minimaal 50 digitale bestanden )  incl. mini album ( 15×15 )

Hoe en wat?

Een mooie herinnering voor later…want wat is dat hele kleine altijd weer zo snel voorbij…toch?! Een newbornshoot wordt vastgelegd op de manier waar de schoonheid van jullie pasgeboren baby en alles daar om heen naar voren komt. Niet te geposeerd en vooral dat jullie als gezin van elkaar aan het genieten zijn. De shoot duurt minimaal 1,5 uur….mooi intieme momenten, knuffelen, of het voeden van jullie kindje horen daar bij…ik ga mee in het ritme van jullie baby! Het is fijn als jullie ruim van te voren deze boeken zodat ik rekening kan houden met de verwachte geboorte van het kindje. Als de baby geboren is kunnen jullie mij mailen en dan spreken we een datum af. Ik kom altijd binnen 3 weken langs na de geboorte.

In overleg kunnen we de fotoshoot ook buiten laten plaats vinden.

Ik bied ook de mogelijkheid om een shoot te doen met een baby van een aantal maanden, als het bv. niet is gelukt om eerder een shoot te plannen met een pasgeboren baby.

Zwangerschap shoot

€ 225,- zwangerschap shoot ( minimaal 30 digitale bestanden )  incl. mini album ( 15×15 )

Een mooie herinnering voor later…want hoe bijzonder is het om het leven dat in je groeit vast te leggen. Dit kan van jou alleen of samen met je gezin. ( max 5 personen ) Hier zal echt de focus dan liggen op de zwangerschap en niet op jullie als gezin. De shoot duurt minimaal 1 uur en kan binnen of buiten plaats vinden.

*

————————————————————————-

– De prijzen van de fotoshoot zijn inclusief btw.

– Be Mine fotografie” levert GEEN onbewerkte bestanden.

– Na de fotoshoot krijg je de bestanden digitaal aangeleverd, deze worden door Be Mine fotografie zorgvuldig geselecteerd en verstuurd via WeTransfer.

Exclusief reiskosten € 0,30,- (incl.btw) per kilometer ( vanaf 3329 AD )

Prijswijzigingen voorbehouden.

Op alle sessies zijn de Algemene voorwaarden van Be Mine fotografie van toepassing.