De bruiloft van Micha en Sarah. Dat was een bruiloft met een gouden randje door twee dingen. Het eerste was dat na een prachtige zomer met bijna geen regen…..de weersverwachtingen ook voor deze dag niet zo best waren. De dag voor de bruiloft heeft het de hele dag en nacht alleen maar geregend. In de morgen voordat ik naar Epe vertrok keek ik nog op buienradar en zou het rond 9 uur droog moeten worden…maar de hele weg er naar toe bleef het regenen en ik ging toch echt twijfelen aan de voorspellingen;). Toen ik daar aankwam was het nog niet droog en liep iedereen met regenlaarzen over het terrein. Want wauw wat hadden ze een mooie locatie uitgekozen “Het grote huis Welna” in Epe midden in het bos. Maar na een half uur kwam de zon door en op één bui na is het de hele dag droog geweest en wat was het een geweldig feest.

En het tweede bijzondere aan deze dag was de bovenstaande foto (“the blessed kiss” )…..want met deze foto van Micha en Sarah werd ik genomineerd voor de Buidsfoto award 2019. Gisteren was de bekendmaking en helaas niet gewonnen maar deze nominatie is voor mij al een hele eer. Micha en Sarah…dank jullie wel dat ik jullie prachtige dag mocht vastleggen en dat ik deze foto(‘s) kon maken. Kijken en genieten jullie mee?be mine fotografie, bruiloft, trouwen, lovestory, epe, zegen

 

 

Met dank aan:

Secondhooter : FotoMarleen

Kapsel bruid : 1 Kapper

Bruidsjurk : La Bella Blanca

Bruid schoenen : Pier one

Bloemen : Aan de zeven aalleetjes

Catering : Sander en Sietske van Huffelen

Styling: De bruismeisjes